Pošalji SMS na 814729: GAY tekst_poruke
Cijena: 7 kuna sa uključenim PDV-om
Važi za sve mreže u Hrvatskoj.

Pitanja i odgovori

Pročitajte najčešće postavljana pitanja i odgovore. Ako ovdje ne nađete odgovor na Vaše pitanje kontaktirajte nas putem kontakt forme.

 1. Da li se u oglasima vide i brojevi telefona?
  Da. To je ujedno i suština oglašavanja na ovom sajtu. Da netko pročita Vaš oglas, a onda i da Vam se javi. Zato ćemo objavljivati samo oglase koji u tekstu poruke sadrže i Vaš broj telefona. Također, odobravamo isključivo oglase u kojima se broj telefona koji pošaljete u poruci poklapa sa brojem telefona s kojeg ste poslali poruku.

 2. Da li se čuvaju brojevi telefona s kojih su poslane poruke koje su objavljene na sajtu?
  Sve poruke se čuvaju zajedno sa brojevima telefona u našoj bazi podataka. Naša je obveza da se podaci čuvaju iz sigurnosnih razloga.

 3. Je li moguće da netko dođe do mog osobnog identiteta ili bilo kakvih podataka iz mog privatnog života ako ja to ne želim?
  Mi čuvamo samo Vaš broj telefona i oglas koji ste poslali. Oglas je razumije se javan, zajedno s telefonom koji sadrži. Druge podatke o Vašem identitetu mi nemamo, niti postoji način da do njih dođemo.

 4. Da li jamčite da je sadržaj oglasa koji Vaši korisnici postave točan?
  Svi oglasi se postavljaju automatski, a mi nemamo nikakvog utjecaja na to je li neki oglas točan ili ne. Svaki oglas će biti postavljen odmah nakon slanja SMS poruke, ako prolazi našu automatsku filtraciju. Ako smatrate da neki oglas nije u skladu s našim uvjetima korištenja možete ga prijaviti jednostavnim klikom na opciju "Prijavi oglas!".

 5. Da li je moguće obrisati oglas?
  Da, ali napominjemo da ste oglas postavili potpuno svojevoljno. Ako ga želite izbrisati, potrebno je da nas kontaktirate putem kontakt forme, a onda i da potvrdite osobni identitet prostim slanjem SMS poruke s broja sa koga ste SMS oglas postavili.

Oglasi u komšiluku
Gradovi - Hrvatska:
Gay orijentacija:
Interesovanja:
Telefonski seks uživo:
Stop prostituciji!
banner1
Postavite oglas BESPLATNO - OVDE!
Znate li da:
...da muškarac ejakulira prosečnom brzinom od 12.51712 metara u sekundi?
Uputstvo za slanje:
Uputstvo za slanje poruke
Smiješne SMS poruke:
...Zamišljam tebe i sebe daleko od svih, čuje se cvrkut ptica i šum mora dok sunce greje naša oznojena tela. Kad bih te imao polizao bih te celu, stavio bi ti jezik u tu tvoju malu usku rupicu i shvatio da te volim više od bilo koje druge… moja voljena flašo PIVA.
Korisnička podrška:
- 01/6005-607 - 08:30-16:30 (pon-pet)