Pošalji SMS na 814729: GAY tekst_poruke
Cijena: 0.93 EUR - 7 HRK sa uključenim PDV-om
Važi za sve mreže u Hrvatskoj. Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK.

Marketing

Ovaj sajt je komercijalnog karaktera. Naš osnovni izvor financiranja je postavljanje SMS oglasa. Mi naravno ostavljamo prostora i za druge vidove marketinga, na primjer postavljanje reklamnih bannera na našim stranicama.

Ako želite postaviti reklamni banner na naše stranice, trebate znati da svi banneri moraju biti hostirani kod nas, kao i da ne smiju biti erotskog ili pornografskog karaktera.

Ukoliko želite razmjenu bannera, u tom slučaju Vaš sajt mora biti dobro posjećen. Ako želite takvu suradnju, molimo Vas da nam pružite uvid u statistiku posjećenosti Vašeg sajta.

Sve ostale informacije ili pitanja u vezi s marketingom možete postaviti putem emaila. U tom slučaju koristite kontakt stranicu. Odgovor ćete dobiti vrlo brzo.

Gradovi - Hrvatska:
Gay orijentacija:
Interesovanja:
Telefonski seks uživo:
Stop prostituciji!
banner1
Postavite oglas BESPLATNO - OVDE!
Znate li da:
...vođenje ljubavi će sagoreti sve kalorije koje ste sakupili na romantičnoj večeri? Svakako je ugodniji od 20 krugova po bazenu, a i ne trebaju vam posebne gaćice!
Uputstvo za slanje:
Uputstvo za slanje poruke
Smiješne SMS poruke:
...Zamišljam tebe i sebe daleko od svih, čuje se cvrkut ptica i šum mora dok sunce greje naša oznojena tela. Kad bih te imao polizao bih te celu, stavio bi ti jezik u tu tvoju malu usku rupicu i shvatio da te volim više od bilo koje druge… moja voljena flašo PIVA.
Korisnička podrška:
- 01/6005-607 - 08:30-16:30 (pon-pet)