Pošalji SMS na

814729

:

GAY

tekst_poruke

Cijena:

7 kuna sa uključenim PDV-om

Važi za Hrvatsku - sve mobilne mreže.

O nama:

Gay SMS Oglasnik Vam omogućuje brzo i jednostavno oglašavanje putem SMS poruka. Naš cilj je da gay korisnicima iz Hrvatske omogućimo intimno druženje i upoznavanje - svakodnevno ili po potrebi.

Ove stranice su nastale širenjem usluge koja već neko vrijeme funkcionira u susednoj Srbiji. Do ideje i realizacije ovog sajta došlo je nakon analize gay sajtova u Hrvatskoj koja je ukazala na to da je većina gay sajtova u stvari zasnovana na internet prijevarama svojih posjetitelja i korisnika. Svi oni ne pružaju nikakvu uslugu niti kvalitet, ali pritom naplaćuju svaku Vašu interakciju tj. korišćenje sajta.

Naš pristup je totalno drugačiji. Svim korisnicima pružamo mogućnost da pretražuju postavljene poruke besplatno, dok naplaćujemo isključivo postavljanje oglasa, tj. slanje SMS poruka na naš sajt. Vaša diskrecija i bezbednost nam je od izuzetnog značaja.

Želimo da stvorimo zajednicu korisnika s područja celog Balkana, tj. s teritorija svih Ex-Yu republika. Kada dođemo do toga, to će biti od velikog značaja za sve Vas koji želite da se upoznajete ovim putem. Sigurni smo da ćemo to postići u predviđenom roku.

Svim našim posetiocima i korisnicima poručujemo da poštuju naše uvjete korištenja. Vodite računa o vlastitoj, ali i o diskreciji ljudi sa kojima budete komunicirali. Poštujte jedni druge - jedino tako sve ovo može imati nekog smisla.